De Schoorsteenvakman is uw schoorsteenveger met een uitstekende service in de provincie Limburg! Vanuit onze vestigingen in Roermond /maasstricht en geleen werken dagelijks met verschillende specialisten aan klussen in de regio. Wij werken enkel met gediplomeerd personeel waardoor u kunt rekenen op een deskundige en veilige aanpak. Daarnaast staan kwaliteit en een eerlijke prijs bij ons centraal. Bekijk de verschillende specialisaties van De Schoorsteenvakman op deze website om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

De Schoorsteenvakman in Limburg

De Schoorsteenvakman is al jaren de schoorsteenveger in Limburg en de rest van Nederland. Met vestigingen verspreid over het land is er altijd een specialist van De Schoorsteenvakman bij u in de buurt waar u terecht kunt voor vakmanschap en kwaliteit. Wij verzorgen zowel het onderhoud als de reiniging en het renoveren van uw schoorsteen. Bent u benieuwd naar de conditie van uw huidige rookkanaal? Maak dan een afspraak voor een camera-inspectie en kom direct te weten wat we voor u kunnen betekenen!

Tarieven

De schoorsteenveger van De Schoorsteenvakman in Limburg gaat altijd uit van een standaardprijs. Voor het schoonvegen van 1 kanaal zonder abonnement rekenen wij € 52,00. Twee rookkanalen kosten € 70,00. Wanneer u echter een abonnement afsluit zijn de bedragen nog iets lager, namelijk: € 48,00 voor één kanaal en € 65,00 voor twee kanalen. Meer weten? Bel onze vestiging in roermond via het nummer: 0475-202066.

Andere bekeken ook:

Schoorsteenveger NijmegenDakgoot reinigen MaastrichtDakgoot schoonmaken Eindhoven

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Schoorsteenvakman