De werkzaamheden van onze schoorsteenvegers

Onze schoorsteenvegers vegen alle soorten stookkanalen ,of het nu gaat om een openhaard,houtkachel,gashaard,of een palletkachel bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij vegen al vanaf 1995 schoorstenen bij u in de regio en zijn aangesloten bij de aspb wat voor u ook belangrijk is voor u bewijs voor de brandverzekering. Doordat wij over de benodigde kennis beschikken en werken met het juiste gereedschap word u schoorsteen altijd vakkundig geveegd.

Waarom u schoorsteen jaarlijks vegen

Als u uw schoorsteen jaarlijks laat vegen is u kans op schoorsteenbrand klein. Heeft u uw schoorsteenstookkanaal al lang niet laten vegen , dan is het raadzaam om dit te doen voordat u weer gaat stoken . In u schoorsteen blijft roet achter tijdens het stoken ,als er teveel roet in u schoorsteen zit dan is de kans op schoorsteenbrand aanwezig, voorkom dit door tijdig u schoorsteen te laten vegen door een schoorsteenveger die kennis van zaken heeft en aangesloten is bij de algemene schoorsteenvegers en patroonbond. Ook kunnen er verstoppingen in de schoorsteen komen door vogels of door loszittend cement in u kanaal , daardoor krijgt u rook terugslag en trekt u schoorsteen niet goed meer. Wij raden u dan ook aan u schoorsteen jaarlijks te vegen voor u eigen veiligheid.

Onze Tarieven

Schoorsteenvegen 1 kanaal   € 58,00   incl btw en voorrijkosten

Schoorsteenvegen 2 kanalen € 85,00  incl btw en voorrijkosten

Waarom zou u voor ons kiezen

  • Onze schoorsteenvegers hebben ervaring en zijn gediplomeerd
  • Na het vegen krijgt u een veegbewijs voor de verzekering
  • Wij leveren kwaliteit en geven garantie op onze werkzaamheden
  • 100% betrouwbaar en geven een eerlijk advies waar nodig
  • Geen bijkomende kosten en altijd een offerte vooraf

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u gewoon een vraag over schoorsteenvegen,houtkachels, dakgoten, reiniging of iets anders? Dan kunt u contact opnemen via info@schoorsteenvakman.nl of maak gebruik van het onderstaand contactformulier.

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Schoorsteenvakman