De Schoorsteenvakman is hét schoorsteenveegbedrijf in de regio Arnhem en Veghel met een volledige service. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het vegen van schoorstenen en dakgoten waardoor we exact weten wat we voor u kunnen betekenen. Iedere klus vraagt om een andere aanpak en daar denken onze specialisten vooraf dan ook goed over na. Daarnaast delen we onze kennis graag met u in de vorm van informatie of een deskundig advies. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Schoorsteenveegbedrijf verricht diverse werkzaamheden in de regio Arnhem en Veghel

Als gespecialiseerd schoorsteenveegbedrijf in de omgeving van Arnhem en Veghel geven we u graag een gepast advies in iedere situatie. Zowel op het gebied van onderhoud als reparaties en inspecties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onder meer de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Meer informatie over de tarieven

Weet u al waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Dan kunt u eenvoudig online een afspraak maken. Daarbij rekenen wij te allen tijde vaste lage tarieven aan onze klanten. Zo kunt u bij ons uw schoorsteen al eenmalig laten vegen. Wilt u nog voordeliger uit zijn bij ons schoorsteenveegbedrijf in de omgeving van Arnhem en Veghel? Bekijk dan eens de mogelijkheden van onze abonnementen. Wenst u meer informatie over de tarieven of heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel naar onze vestiging in Veghel via het nummer: 06-48199763. Onze vakmensen staan u graag te woord.

Andere bekeken ook:

Dakgoot reinigen MaastrichtSchoorsteenveger LimburgSchoorsteenveger Tilburg

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Schoorsteenvakman